elektriciteitsmeter-kopen

Elektriciteitsmeters

Kwh meter 1 fase en 3 fase

Een elektriciteitsmeter, ook wel bekend als een kwh meter of stroommeter. Een elektriciteitsmeter is meestal te vinden in de meterkast en maakt onderdeel uit van de elektrische installatie. Er zijn verschillende soorten elektrameters beschikbaar. Via VWV Metering is het mogelijk om 1-fase en 3-fase elektriciteitsmeters aan te schaffen.

Elektriciteitsmeter kopen

Of het nu om de aanschaf van 1 exemplaar of 2000 elektriciteitsmeters gaat, wij bieden een oplossing. De meters binnen ons aanbod zijn zowel geschikt voor standaard- als DIN-rail montage. Uiteraard zijn de meters ook verkrijgbaar in de uitvoering van ‘slimme elektriciteitsmeter’. Hierbij kunnen de verbruiksgegevens op afstand uitgelezen worden.

Niet alleen installatiebedrijven, maar ook woningcorporaties en projectontwikkelaars kunnen elektriciteitsmeters via VWV Metering aanschaffen. Daarnaast leveren wij ook elektriciteitsmeters aan rechtreeks energiemaatschappijen.

  • Ruim aanbod 1-fase en 3-fase elektriciteitsmeters
  • Al vanaf 1 exemplaar te bestellen
  • Alle elektriciteitsmeters voldoen aan de wettelijke eisen
  • Eenvoudig afleesbaar telwerk met elektronisch LCD-scherm
  • Eventueel uitgevoerd als ‘slimme meter’ om op afstand uit te lezen
  • Meterstanden kunnen dagelijks, 2-wekelijks, maandelijks uitgelezen worden.
  • Meterstanden kunnen rechtstreeks naar de klant gestuurd worden, via e-mail of naar server van de klant

Totaalconcept energiemeting; van A tot Z

Het is mogelijk om bij ons enkel meetapparatuur af te nemen, maar de meeste klanten kiezen ervoor om via onze overkoepelende organisatie VWV Group het complete energietraject voor een project uit handen te geven. In dat geval verzorgen wij de energiemeting en energiefacturatie van A tot Z. Te beginnen met de installatie van nieuwe energiemeters of het vervangen van oude exemplaren. Onze monteurs verzorgen het onderhoud en lossen eventuele storingen op. Onze energieboekhouders leggen zich toe tot het whitelabel factureren en incasseren uit naam van de opdrachtgever. Zo is het voor derden niet zichtbaar dat het complete traject via VWV Group loopt.

Meer informatie over de meetapparatuur van VWV Metering of ons totaalconcept voor energiemeting? Neem in dat geval direct contact met ons op voor meer informatie en een passende offerte.

VWV Metering is specialist in meetsystemen. Bekijk al onze slimme meetoplossingen zoals warmtemeters, watermeters en warmtekostenverdelers. Of lees meer over onze overkoepelende organisatie VWV Group; totaalconcepten voor energielevering, van installatie meetsystemen tot en met facturatie (eind)gebruikers.